فایل های اقلیمی شهر شیراز در نرم افزار انرژی پلاس|طراحی مجتمع همساز با کاهش مصرف انرژی
فایل های اقلیمی شهر شیراز در نرم افزار انرژی پلاس
فایل شبیه سازی شده با پسوند ddy,epw,stat
خروجی ها بصورت فایل pdf در دسترس هستند
فایل های اقلیمی شهر شیراز در نرم افزار انرژی پلاس : امروزه محیط زیست، صرفه جویی در مصرف انرژی های فسیلی و توسعه پایدار به مباحث بسیار مهم و رایج در سطح بین المللی تبدیل شده اند. محدود بودن ذخایر سوخت های فسیلی و همچنین آلودگی های زیست محیطی ناشی از سوزاندن آنها باعث گسترش مباحث مربوط به محیط زیست و انرژی شده است،به طوری که حفظ منابع انرژی ،جلوگیری از آلوده کردن زمین و محیط زیست ،کاهش میزان مصرف انرژی های فسیلی و هم زیستی با شرایط طبیعی و اقلیمی مبدل به یکی از مهمترین تدابیر مبحث توسعه و طراحی پایدار وبه عنوان یکی از مباحث مهم در طراحی معماری مطرح شده است ،و معماران و شهرسازان را ملزم به رعایت اصول و قواعد خاصی در زمینه ساخت و ساز می کند. از این رو افزایش مداوم جمعیت ،کشورهای جهان را بیش از پیش با مشکل کمبود انرژی رو به رو ساخته و حیات بشر را تهدید می کند.(زندیه و همکاران، 2،1389؛ شفیعی و همکاران،48،1392)
افزایش روز افزون هزینه انرژی های فسیلی
از یک سو و آسیب هایی که مصرف بی رویه این منابع به محیط زیست و سلامت انسان وارد آورده است،از سوی دیگر،متخصصین بسیاری از کشورهای جهان را به اتخاذ روش هایی برای تامین انرژی مورد نیاز ساختمان ها با استفاده از منابع تجدیدپذیر واداشته است. (پدرام،1386،1)
برای طبیعتی که رو به وخامت است استفاده از انرژی های تجدید پذیر با یک روش مدیریت پایدار ضروری به نظر می رسد. اخیرا به منابع انرژی رو به زوال و غیر قابل جایگزین زمین ، توجه زیادی معطوف شده است.هر چند برآوردهای اولیه برای کشورمان متفاوت است.در هر حال به این جهت که این سوخت ها در طبیعت،طی صدها هزار سال تکوین یافته اند،در مقایسه با میزان مصرف قابل بازسازی نیستند نقش مهمی را دارا می باشد. (سیمون،1392،2 ؛ikejemba et al,2017,3 )
یکی از مهمترین عوامل آلوده کننده محیط زیست در جهان و به خصوص در کشور ما ایران،مصرف انرژی فسیلی در فضاهای مسکونی است که با اجرای اصول پایداری محیطی می توان با بحران انرژی مبارزه کرد، اصولی که باید رعایت شود تا یک ساختمان نیز بخشی از محیط زیست باشد.(مقدسیان نیاکی،1392،1)
با یک تفکر و برنامه ریزی دقیق،می توان ساختمان هایی طراحی کردکه با کاهش مصرف انرژی کمترین تاثیر منفی را بر محیط زیست داشته باشند (زندیه و همکاران،2،1389 ؛(kostevssek et al,2016,1.بر همین اساس استفاده از انرژی های تجدید پذیر همچون انرژی خورشیدی که منبع تمام انرژی در روی زمین در سطح جهانی اهمیت ویژه ای پیدا کرده است.(زندیه وهمکاران،1389،3 ؛giwa et al,2017,22 )
انرژی خورشیدی
یکی از منابع مهم انرژی پاک و ارزان برای مردمان ساکن مناطق گرم و خشک کشور ماست که اغلب در دسترس می باشد.ارزان براي مردمان ساکن مناطق گرم و خشک به ویژه در اغلب اوقات در دسترس است..انرژی تابشی خورشید یکی از منابع مهم انرژی پاک به ویژه در کشور ماست. (صالحی و همکاران،1394،2)سطح تولید انرژی از بسیاری از سیستم های انرژی تجدید پذیر به آب و هوا بستگی دارد. آب و هوا و کاهش مصرف انرژی باعث استفاده رو به رشد نسل های خورشیدی در ساختمان های مسکونی گشته که باعث کاهش زیان های اقتصادی و کاهش مصرف انرژی می شود(Vieira et al,2017,1) .
در صورت صرف هزینه اي اندك و با دوره بازگشت کوتاه مدت می توان همیشه از آن استفاده کرد. عدم آلایندگی محیط زیست و سازگاري کامل با آن سبب شده است که دنیاي مدرن به سمت استفاده از این انرژي پیش رود (گودرزی و همکاران،1392،5 ؛ coa et al.2016,43)
پیشرفت های علمی و دستاوردهای مهندسی دهه اخیر و همزمان افزایش آگاهی انسان نسبت به میزان آسیب های وارد شده به محیط زیست که بسیاری از آنها برگشت ناپذیر و غیر قابل جبران هستند،جامعه جهانی را مصمم کرده است که در شیوه زندگی خود تغییر اساسی ایجاد کند تا هرچه بیشتر در مصرف منابع انرژی فسیلی صرفه جویی شود. متخصصین صنعت ساختمان تلاش فراوانی می کنند که نه تنها ساختمان هایی با مصرف انرژی کمتر بسازند بلکه ساختمان هایی طراحی کنند که بتوانند انرژی مورد نیازشان را به طور مستقل از منابع تجدیدپذیر تامین کنند و حتی تلاش می کنند در آینده نزدیک خانه هایی بسازند که علاوه بر تامین انرژی مصرفی خود بخشی از انرژی مورد نیاز ساختمان های عمومی را نیز تولید کنند. (پدرام،1386،1)
ساختمان انرژی صفر خالص (ZEB)
به ساختمان هایی اطلاق می شود که خالص مصرف انرژی سالیانه آن صفر باشد.تنها با به کارگیری الزامات معماری خاص ( خواجه مبارکه،1391،1 خانه هاي انرژي صفر (ZEB)اصطلاحی است که براي نسل جدید ساختمان هاي سبز در نظر گرفته شده است به علت این که تمام انرژي هاي مورد نیاز ساختمان در خود ساختمان تولید می شود .تولید صفر نیز در این مجتمع هاي ساختمانی نیز مصداق دارد زیرا در این مجتمع ها از سوخت هاي فسیلی استفاده نمی شود.بنابراین تولید گاز کربنیک در آن ها به صفر می رسد.
این مجتمع ها دارای سیستم جامعی برای به حداقل رساندن ضایعات، افزایش راندمان مصرف انرژی و نیاز صفر به انرژی وارداتی است.چون تمام انرژی مورد نیاز در داخل مجتمع تولید می شود. ظهور شبکه های هوشمند و پیشرفت انرژی ساختمان در ساختمانهایی با انرژی صفر خود پاسخ به تقاضا وبهره برداری طراحی واستراتژی بهتر برای ساختمان ها و توزیع سیستم های انرژی می باشد li et al,2017,1)؛ ولی الهی و همکاران،1389،13)
برای ساختن چنین ساختمان هایی از یک سو باید مصرف انرژی ساختمان را کاهش داد و از سوی دیگر باید تولید انرژی های تجدید پذیر را جایگزین انرژی های فسیلی مصرفی نماییم.
امروزه استفاده از سیستم های فتوولتائیک در ترکیب با ساختمان،اهمیت و جذابیت زیادی در میان طراحان و معماران یافته است؛در سیستم های فتوولتائیک با افزایش شدت تابش پرتوهای خورشید،مقدار خروج نیروی الکتریکی سیستم فتوولتائیک نیز افزایش می یابد؛بنا بر این ،بازده نیروی سیستم فتوولتائیک با میزان دریافت انرژی خورشید رابطه ای مستقیم دارد. از طرفی دیگر ،تغییر زاویه ی تابش خورشید و مقدار تابش در زمانهای مختلف در طول روز نیز بر تولید نیروی فتوولتائیک اثر می گذارد؛از این رو ،بازده سیستم فتوولتائیک به جهت و شیب پنل های مستقر شده (در رابطه با تابش خورشید )بستگی دارد(hawang et al,2016,3)
فایل های اقلیمی شهر شیراز در نرم افزار انرژی پلاس: و در نتیجه جهت گیری و شیب پنل های فتوولتائیک متاثر از میزان دریافت انرژی خورشید است.سلولهای فتوولتائیک نور خورشید را تسخیر و آن را به الکتریسیته تبدیل می کند، در ساختمان از پانل های خورشیدی که بر مبنای پدیده فتوولتائیک کار می کند برای تولید برق استفاده می شود این پنل ها در بام ساختمان نصب می شوند و برای استفاده از تابش خورشید و کاهش هزینه تولید برق،شیب پانل ها در هر ماه تغییر داده می شود به طوری که در ظهر خورشیدی در پانزدهم هر ماه اشعه آفتاب بر پانل عمود بتابد. ( shaikh et al,2016,11)
با توجه به تعداد روزهای آفتابی و ابری متوالی و در نظر گرفتن ضریب صافی معادل 2/0 برای روزهای ابری متوالی ودر نظر گرفتن بازده تبدیل انرژی خورشیدی به برق برابر با 10%،میزان برقی که هر متر مربع پانل خورشیدی می تواند در هر ماه تولید کند محاسبه گردد.هر متر مربع پانل های خورشیدی می تواند در معادل 3/506 مگا جول(64/140کیلو وات ساعت)برق در سال تولید نماید. (وفایی،1388)
برای انجام پایان نامه کلیک کنید.
انجام پایان نامه
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت
پانل خورشیدی برق DCتولید می کنند
که می توان در باتری هائی آنرا ذخیره کرد و برای مصارف مختلف لازم است آنرا توسط یک اینورتر به برق ACتبدیل نمود. پانل های خورشیدی در روزهای آقتابی بیش از نیاز ساختمان برق تولید می کنند و می توان این برق اضافی را به شبکه برق شهری فروخت و در عوض این پانل ها قادر به تامین تمامی برق مورد نیاز ساختمان در روزهای ابری نیستند و لازم است که از شبکه برق شهری در این روزها مقداری برق خرید.در طی یک سال جمع جبری داد و ستد برق با شبکه برق شهری صفر خواهد بود. (بهادری نژاد و همکاران،1381)
کشور ایران به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود قابلیت دریافت مقدار قابل ملاحظه ای از انرژی خورشیدی را دارا می باشد،مناطق مرکزی ایران و شهر شیراز بیشترین میزان دریافت انرژی خورشید را دارا است.(یعقوبی و همکاران،1382،2)
با توجه به اطلاعات آماری هواشناسی (از سال 1950 تا 2005م) ایستگاه سینوپنیک شیراز،عناصر آب و هوایی شامل دما،رطوبت نسبی،باران وباد…بررسی شده است .شیراز با طول جغرافیایی 52 و35 دقیقه و عرض جغرافیایی 29 درجه و 32 دقیقه در جنوب غرب ایران واقع شده است و از سطح دریاهای آزاد 1491 متر ارتفاع دارد که بر روی قسمتی از جلگه طویل که دارای 13 کیلومتر عرض و 120 کیلومتر طول می باشد،واقع شده است.
بالاترین متوسط درجه حرارت سالیانه شهر شیراز 1/38 سانتیگراد در تیرماه و پایین ترین 8/0 درجه سانتیگراد در دی ماه می باشد . بر اساس این ارقام،متوسط درجه حرارت سالیانه برابر 18 درجه سانتیگراد و نوسان سالیانه دما برابر 37/3 درجه سانتیگراد می باشد. تابش خورشید نسبت به هر نقطه از زمین درروزهای مختلف سال متفاوت است.مسیر حرکت خورشید عرض جغرافیایی به منطقه مورد نظر بستگی داردشکل زیر زاویه تابش عرض 29درجه شمالی که شهر شیراز در آن واقع گشته را نشان می دهد.
وجود چنین خانه هایی در این منطقه نه تنها از تولید مقدار عظیمی از گازهای آلاینده خواهد کاست بلکه ما را از تولید مقدار چشم گیری از انرژی که طبیعت به طور رایگان و پاک در اختیار ما قرار می دهد بهره مند خواهد ساخت. این امر با استفاده از انرژی سرشار خورشیدی به طبیعت فرصت دوباره زیستن خواهد داد و بر اصلی ترین عامل تخریب محیط یعنی مصرف بی رویه انرژی های فسیلی غلبه خواهد یافت.
با توجه به مطالب مطرح شده و اهمیت موضوع راه حل بهینه وجود ساختمانی که با استفاده از نور خورشید بتواند انرژی خود را تامین کند و با ذخیره انرژی تا حد امکان به شهر نیز در میزان انرژی کمک برساند،و نیز باطراحی و مصالح بهینه باعث کاهش اتلاف انرژی در این مجتمع ها شود .
از این رواین در این بررسی و تحلیل قصد آنست تا با ارائه مدل مفهومی با استفاده از انرژی خورشیدی و بهینه سازی مصرف انرژی شاخص از طراحی مجتمع مسکونی همساز با اقلیم را معرفی و سپس مجتمع مسکونی را طراحی کند.
دانلود رایگان مقاله در تری پل!
برای ارسال آگهی رایگان کلیک کنید.
- seday ketab
- 28944 بازدید
- بدون نظر

صدای کتاب هستم ، لحظات خوب و خوشی را براتون همراه کتاب آرزو دارم .
seday ketab 551 نوشته در دانلود مقاله،دانلود تحقیق|صدای کتاب دارد . مشاهده تمام نوشته های seday ketab

- پروژه شبیه سازی روش مسیر یابی ترکیبی و انتخاب ناحیه پایدار برای شبکه های حسگر بیسیم WSN
- ترجمه مقاله مکانیزم کشاورزی هوشمند با استفاده از اینترنت اشیا
- طرح لایه باز برچسب گلاب طراحی شده با فتوشاپ (اندازه 16 در 10)
- آموزش رفع قفل کردن درب دی وی دی یا وی سی دی کامپیوتر
- تعمیر ال سی دی از نوع ماشین حساب
- تعمیر فیش هندزفری و ویدئو
- آموزش تمیز کردن هد ویدئو
-
پروژه شبیه سازی روش مسیر یابی ترکیبی و انتخاب ناحیه پایدار برای شبکه های حسگر بیسیم WSN
4090012 بازدید
-
ترجمه مقاله مکانیزم کشاورزی هوشمند با استفاده از اینترنت اشیا
2347662 بازدید
-
طرح لایه باز برچسب گلاب طراحی شده با فتوشاپ (اندازه 16 در 10)
2347954 بازدید
-
آموزش رفع قفل کردن درب دی وی دی یا وی سی دی کامپیوتر
2346989 بازدید
-
تعمیر ال سی دی از نوع ماشین حساب
2347102 بازدید
-
تعمیر فیش هندزفری و ویدئو
2346259 بازدید
-
اموزش کامل روت گوشی شیائومی Mi4
29423 بازدید
-
زینب النساء بیگم (مخفی)
39526 بازدید
-
دانلود مقاله فوتبال 42 ص
28288 بازدید
-
دانلود مقاله زنيِ كه سوء استفاده جنسي شده بود به قتل متهم شد
28805 بازدید
-
دانلود مقاله تاريخچهي نقاشيهاي دوره صفويه 14 ص
28803 بازدید
-
آموزش رفع قفل کردن درب دی وی دی یا وی سی دی کامپیوتر
2346990 بازدید