قيمت : |
5000 تومان |
تعداد فروش : | 0 فروش |
حجم فايل : |
21kb |
فرمت : |
word |
تاريخ انتشار : | ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ |
آخرين بروز رساني : | ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ |
فايل راهنما : | 33 صفحه |
ارسال توسط: |
seday ketab |
تعداد بازديد : |
20407 بازدید |
امتياز : |
|
- اجزاء نمکی اصلی ۲- عناصر ناچیز
- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن،مس، ید، کبالت، منگنز و روی میباشند.
- عناصر غیر رسمی مغذی، که شامل آلومینیوم ، بر، نیکل ، قلع، کروم هستند.
- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک ،کادمیم و آنتیموان میباشد.
مقدمه
تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند . مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیرآلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند . برای مثال میتوان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیمها اشاره کرد.
بیش از ۶۰عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا مواد معدنی را به دو دسته تقسیم میکنند.
اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم ، سدیم کلسیم منیزیم ، کلرید، سولفات ، فسفات و بیکربنات هستند. . عناصر ناچیز را میتوان به سه گروه تقسیم کرد.
معمولا مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکسترسازی یا سوزاندن معین میگردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود میکند و فقط مواد معدنی باقی میماند.
در اواسط قرن ۱۹دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت – چربی ، پروتئین و اب، بتن هایی قادر به تامین رشد نمیباشد بدینجهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود توجه بیشتر کردند. از سال ۱۸۸۰تاکنون پیبردند که این خاکستر از عناصر بسیاری که در تغذیه انسان نقش حیاتی دارد تشکیل شده است.
یک عنصر معدنی وقتی ضروری شناخته می شود که .
۱- اضافه کردن ان به یک غذای خالص سبب رشد و سلامت حیوان گردد.
۲- که حذف آن از غذائی که حاوی مقدار کافی و نه مقدار زیاد بوده سبب ایجاد علائم کمبود گردد
۳- که مصرف کمرا بتوان با کاهش آن عنصر در خون یا بافتهای دیگر ارتباط داد.
۴- عناصر معدنی ضروری اغلب به ماکرو (عناصر که باندازه زیاد وجود دارد) و میکرو (عناصری که با اندازه کم وجود دارد ) تقسیم بندی شدهاند . عناصر ماکرو اغلب بمقدار زیادتر و عناصر میکرو یا (Trace Element) بمقدار کم تر از ۰۰۵/۰ درصد (یعنی ۵۰ قسمت در میلیون) وزن بدن میباشد.
در غذاهائی که منشا حیوانی دارند مواد معدنی در غلظت بیشتری وجود دارد و جذب آنها نیز بسهولت بیشتری انجام میشود. بنابراین غذاهای حیوانی از مواد معدنی به منابع گیاهی ارجحیت دارند.
مقدار مواد معدنی که نیاز را برآورده کند از چند میکروگرم برای برخی از مواد مانند کوبالت تا ۲ گرم برای سدیم متغیر است . بدون توجه به مقدار لازم، مصرف مقدار ناکافی منجر به تغییرات مشخصی مانند پائین بودن هموگلوبین در کمبود آهن یا مسائل قلبی در کمبود پتاسیم میگردد.
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


صدای کتاب هستم ، لحظات خوب و خوشی را براتون همراه کتاب آرزو دارم .
seday ketab 399 نوشته در دانلود مقاله،دانلود تحقیق|صدای کتاب دارد . مشاهده تمام نوشته هاي seday ketab
- پروژه شبیه سازی روش مسیر یابی ترکیبی و انتخاب ناحیه پایدار برای شبکه های حسگر بیسیم WSN
- ترجمه مقاله مکانیزم کشاورزی هوشمند با استفاده از اینترنت اشیا
- طرح لایه باز برچسب گلاب طراحی شده با فتوشاپ (اندازه ۱۶ در ۱۰)
- آموزش رفع قفل کردن درب دی وی دی یا وی سی دی کامپیوتر
- تعمیر ال سی دی از نوع ماشین حساب
- تعمیر فیش هندزفری و ویدئو
- آموزش تمیز کردن هد ویدئو
-
پروژه شبیه سازی روش مسیر یابی ترکیبی و انتخاب ناحیه پایدار برای شبکه های حسگر بیسیم WSN
1994302 بازدید
-
ترجمه مقاله مکانیزم کشاورزی هوشمند با استفاده از اینترنت اشیا
1286478 بازدید
-
طرح لایه باز برچسب گلاب طراحی شده با فتوشاپ (اندازه ۱۶ در ۱۰)
1286681 بازدید
-
آموزش رفع قفل کردن درب دی وی دی یا وی سی دی کامپیوتر
1286269 بازدید
-
تعمیر ال سی دی از نوع ماشین حساب
1286269 بازدید
-
تعمیر فیش هندزفری و ویدئو
1285735 بازدید
-
خلاصه کتاب روش پژوهش در تاریخ نویسی
15704 بازدید
-
ترجمه مقاله ۲۰۱۷ ieee یک روش مبتنی بر چگالی برای خوشه بندی پتانسیل واحد حرکتی عضلات
15831 بازدید
-
سورس کد رمزنگاری Rot13 به زبان سی پلاس پلاس
15201 بازدید
-
پاورپوینت درس دهم مطالعات اجتماعی پایه نهم: اوضاع اجتماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی ایران در عصر صفوی
15507 بازدید
-
دانلود مقاله عضلات بدن ۵۰ ص
16285 بازدید
-
دانلود مقاله فهرست مطالب
15513 بازدید
1 فروش